Scandinavisch design

De Fransen staan bekend om hun wijn en de Scandinaviërs om hun design. Met één voet in elke regio wilden we onze kennis van wijn en onze passie voor design combineren en wijnkoelers creëren die zowel stilistisch zijn als een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De naam Cavin is een samenvoeging van de Franse woorden ‘cave’ en ‘vin’, verwijzend naar het Franse woord voor wijnkelders – onze passie!

“Cavin – Franse kennis, Scandinavisch design”

Wij bieden 3 series aan, in tal van varianten, voor Inbouw als ook Vrijstaand.
Naast de bekende wijnklimaatkasten vindt u ook Bierkoelers.
Om een juiste keuze te maken kijkt u per model naar uw wensen, aantal flessen, inbouw of vrijstaand, wijn- of bierkoelers, of de mate van dB.
Wij zijn in de markt een van de merken met de laagste dB!

Scandinavian Collection

Ingebouwde wijnkoelers zijn ideaal voor installatie onder een keukenwerkblad, mede door hun slimme constructie met ventilatie in de plint.

Scandinavian collection biedt stijlvolle wijnkoelers in verschillende maten en kleuren voor de moderne woning.

Scandinavian Collections 800 is ook uitgerust met een deur van 800 mm – speciaal ontworpen om perfect te passen bij leveranciers zoals IKEA.

Polar Collection

Vrijstaande wijnkoelers met compressor koeling in verschillende uitvoeringen.

Polar collectie wordt gekenmerkt door strakke ontwerpen, houten planken en veel waar voor uw geld. Welke is jouw favoriet?

Northern Collection

Vrijstaande wijnkoelers met thermo-elektrische koeling in diverse uitvoeringen en kleuren. Northern collection zijn wijnkoelers – perfect voor de moderne woning.

Met een modern design, laag geluidsniveau en capaciteit van 12-32 flessen – Northern Collection biedt u de perfecte wijnkoeler voor de moderne woning.